Skip to main content

 Maak kennis met DOB Buildings.

Waar bedrijfspanden en woningen worden voorbereid op een duurzame toekomst.

Bij DOB Buildings werken we actief aan een duurzame toekomst voor zowel bedrijfspanden als woningen. Onze focus ligt op het verduurzamen van uw leefomgeving door het slim combineren van infraroodverwarming en zonnepanelen.

Welkom in de toekomst van verwarmen. Wij zijn als DOB Buildings met trots dealer van het merk Redwell in Zuid Nederland onder de noemer Redwell Store Brabant. Als Redwell Store Brabant bieden wij unieke producten die bedrijfspanden en woningen voorbereiden op een duurzame revolutie.

Redwell is de marktleider binnen infraroodverwarming en heeft meer dan 20 jaar aan expertise in installatiewerk en verduurzamingsprojecten, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij brengen Oostenrijkse topkwaliteit in de prachtigste vormen en tegen de hoogste kwaliteit. Het onderscheid tussen infraroodverwarming en traditionele convectieverwarming zit in de lucht zelf. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct objecten, waardoor er geen luchtcirculatie ontstaat. Daarmee ontstaat er geen verspreiding van stof, huisstofmijt, pollen of bacteriën. Stap binnen de wereld van comfortabel en gezond verwarmen met DOB Buildings en Redwell Store Brabant!

DOB Showroom
DOB / Redwell team

Kevin Kleijn

Rik Kleijn

Emmy Kleijn

Nigel Kleijn

Freeke van Dongen

Nick Kleijn

Gijs Hengeveld