Skip to main content

Waarom infraroodverwarming van Redwell?

Waarom Redwell?

Unieke technische opbouw
Uniek aan de infrarood panelen van Redwell is het keramische binnenwerk, dat in elk paneel is ingebouwd. Maar wat doet dat keramische binnenwerk nu eigenlijk? Het keramische binnenwerk zorgt ervoor dat het infrarood paneel een evenredige oppervlakte temperatuur aanhoudt. Door deze opbouw wordt voorkomen dat er plaatselijk temperaturen boven de 85-90 graden Celsius optreden. Dit in verband met brandgevaar. Het keramische binnenwerk zorgt er ook voor dat het infrarood paneel een betere en bredere uitstraling heeft en dus een optimaal rendement heeft.

De verdere technische opbouw zorgt voor een kwaliteitsproduct waar wij 120 maanden fabrieksgarantie op geven.

Een advies op maat
Met jarenlange ervaring en opgedane kennis uit de praktijk zijn wij in staat u te voorzien van het beste advies. Voor iedere situatie kunnen we goede, passende en stijlvolle oplossingen bieden. Waar velen een probleem zien, zien we een uitdaging!
Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom waar u de Redwell producten kunt ervaren.

Oneindige mogelijkheden
Redwell heeft veruit het breedste assortiment infraroodverwarming. Wij bieden tal van verschillende mogelijkheden, hierbij moet u denken aan infraroodverwarming voor aan de wand, het plafond of verschillende verplaatsbare modellen. Veel van onze producten hebben een dubbele functionaliteit en gaan volledig op in de ruimte waar ze ingezet worden.

Ook is het voor Redwell mogelijk om maatwerk te leveren. Zo kunnen we panelen in bijna alle gewenste maatvoeringen leveren.

Rondom verzorgd met Redwell
Zowel bij de bouw van normale huizen, in speciale passief huizen, maar ook bij het saneren of renoveren van oude gebouwen, bij openbare bouwprojecten, op wellness gebied en als extra verwarming wordt de Redwell infraroodverwarming steeds belangrijker.