Skip to main content

Montage instructies

Montage instructies
Het monteren van een Redwell wandpaneel is erg eenvoudig! In de volgende 6 stappen leggen wij u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1
Bepaal waar u het paneel wilt ophangen. Het is belangrijk dat er een stopcontact/netvoeding aanwezig is, anders kan het paneel niet worden aangesloten. Controleer ook of de meegeleverde schroeven en pluggen geschikt zijn voor de aanwezige wanden! Het meegeleverde montagemateriaal is geschikt voor muren gemaakt van beton, baksteen of voor steenmuren. Bij andere muursoorten, zoals hout of gipsplaten, willen wij u erop attenderen dat het meegeleverde montagemateriaal niet geschikt is! Hiervoor dient ander montagemateriaal te worden aangeschaft, waarbij rekening gehouden moet worden met de soort en de draagkracht van de wand.

Stap 2
Verwijder de deksel van de doos. In de doos vindt u een template die de ware grootte van het paneel heeft, een gebruiksaanwijzing, schroeven, pluggen, een montagesleutel, vilten, muurbeschermers en uiteraard uw Redwell paneel.

Stap 3
Haal het paneel uit de doos en zet het op een zijde op een plaats waar het niet kan beschadigen.

Stap 4
Plaats de template tegen de muur. Gebruik een waterpas en plaats deze aan de zijkant van de template. Zo kunt u controleren of de template recht hangt. Als u zeker weet dat de template recht hangt, kunt u gaten gaan boren. Boor de gaten door de template heen. Zorg dat u nauwkeurig boort. Let op: de diepte van het boorgat moet even diep zijn als de lengte van de schroef.

Stap 5
Plaats de meegeleverde schroeven met plug-in de muur. Draai de schroeven aan tot ongeveer 1-2 cm van de muur. Plak vervolgens de vilten muurbeschermers op de bevestigingsbeugels aan de achterzijde van het paneel.

Stap 6
Hang het paneel aan de schroeven op en draai de schroeven aan met de meegeleverde sleutel. Stop de stekker in het stopcontact en verwarmen maar! Klik hier voor de montage-instructies indien u een Redwell paneel aan het plafond wenst te monteren.

Lukt het niet?
Komt u er niet uit met het stappenplan van ons? Geen probleem! Onze ervaren monteurs zijn beschikbaar om de montage op zich te nemen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Neem dan met ons contact op.

Montage instructies