Duurzame Verwarming

Duurzame verwarming bij DOB.

Duurzame verwarming

Door de toenemende vraag naar duurzame energie, waarbij gebruikmaking van aardgas voor verwarming steeds meer onder druk komt te staan, wordt ook de vraag naar verwarming met duurzame energie steeds luider. Door duurzaam energie op te wekken met zonnepanelen willen we zoveel mogelijk gebruik maken van deze zelf opgewekte energie en de door aardgasgestookte apparaten vervangen door elektrisch aangedreven apparaten. Vooral het verwarmen van bad- en tapwater alsmede het stoken van de Centrale Verwarming, is nu vaak nog aardgas gerelateerd.

DOB Buildings kan u helpen met het toepassen van alternatieven om zodoende de zelf opgewekte energie ook voor verwarmingsdoeleinden te benutten, waardoor u vrijwel energie neutraal in uw complete energiebehoefte kunt voorzien. Overal waar efficiënt verwarmd dient te worden kunnen wij u een gepaste oplossing bieden met de volgende producten:

  • Infrarood panelen
  • Zonnecollectoren
  • Warmtepompen
  • Vloerverwarming

Nagenoeg alle door ons geleverde producten worden in Europa geproduceerd. Hiermee garanderen wij de beste kwaliteit en korte levertijden. Wij zijn exclusieve dealer van merken als Redwell en Karbonik.