Vloerrenovatie

Vloerrenovatie bij DOB.

Vloerrenovatie

Met meer dan honderd verschillende vloercoating systemen heeft DOB Buildings voor alle situaties een gepaste oplossing. Door onze ruime ervaring met de applicatie van coatingsystemen in verschillende omstandigheden weten wij precies welk systeem past bij uw wensen. DOB Buildings heeft de expertise over het leggen van epoxy- en polyurethaan vloercoatings en biedt particulieren, winkeliers, ondernemers en de MKB en industriƫle bedrijven duurzame vloerafwerkingen. Een vloercoating heeft velen mogelijkheden op het gebied van kleuren, uitstralingen en afwerkingen zoals bijvoorbeeld kleuren flakes en glitters. Naast deze esthetische mogelijkheden van een vloercoating heeft het ook veel functionele voordelen. Een vloercoating beschermt de ondergrond tegen mechanische en chemische belastingen. Vloercoatings kunnen worden gerealiseerd op bijna alle ondergronden en gaan jaren mee.

Met een strakke coatingvloer in uw bedrijf verhoogt het aanzien van uw bedrijf. Het maakt indruk, heeft een origineel karakter en draagt bij aan het werkplezier. Daarnaast is het ook nog eens zeer praktisch en comfortabel. Tevens kan de vloer zo worden aangebracht dat het voldoet aan specifieke eisen die er mogelijk gesteld worden aan de vloerafwerking. Een coatingvloer kan bijdragen aan uw bedrijfsimago, de herkenbaarheid en de stijl, een verlengstuk van hoe u het bedrijf wilt profileren. Omdat elk bedrijf anders is en er verschillende eisen en wensen zijn wordt er altijd advies op maat gegeven. Onze vloeren zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven, zoals kantoren, winkels en showrooms. Dat geldt ook voor verschillende ruimtes binnen bedrijven zoals fabrieken, magazijnen, werkplaatsen, garages, voedingsmiddelenbedrijven, horecagelegenheden en ESD-zones.

DOB Buildings heeft een groot assortiment met verschillende vloersystemen en kan uw bedrijfspand of woning voorzien van een prachtige vloer, die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden afgewerkt. Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, van bijzondere kleuren tot betonlook tot het spelen met meerdere kleuren. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer in te strooien met kleuren flakes of glitters of we kunnen uw bedrijfslogo in de vloer verwerken. Tevens zijn praktische vloertoepassingen ook mogelijk zoals bijvoorbeeld bewegwijzering, wand vloer aansluitingen en holle wand afwerkingen. Het is zelfs mogelijk een deel van de wand of de gehele wand te coaten.