Ook verduurzamen?

Kijk wat DOB voor u kan betekenen.

Glasrenovatie

Wij kunnen landelijk Nieuwbouw- en renovatieprojecten voorzien van isolatieglas zoals HR+, HR++ en zelfs triple glas afhankelijk van de dikte van de spouw.

 

Asbest Sanering

Wij doorlopen 5 fases om uw woning of bedrijfspand asbest vrij te maken, namelijk: voorbereiding, uitvoering, eindcontrole en eindoplevering, afvoer asbesthoudend materiaal en het vervoer van asbest houdend afval.

 

Dakrenovatie

Onze vloeibare dakbedekking is een licht grijze dakbedekking wat ervoor zorgt dat het koeler wordt in het pand. Daarnaast wordt het ook koeler rondom de zonnepanelen waardoor deze een hoger rendement halen.

 

Dak en vloer isolatie

Met het isoleren van uw dak of vloer kan u vaak een grote sprong maken binnen het energielabel. Er is hier namelijk veel te halen wat betreft de isolatiewaarde.

 

Vloerrenovatie

Met meer dan honderd verschillende vloercoating systemen heeft DOB Buildings voor alle situaties een gepaste oplossing.

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds efficiënter geworden en vormen een van de beste alternatieven om CO² vrije energie op te wekken. Wij maken gebruik van het unieke SolarEdge systeem dat wereldleider is op het gebied van smart energy technologie.

 

LED Verlichting

Door toepassing van LED verlichting is het energieverbruik t.o.v. de nog veel toegepaste conventionele verlichting met wel 70% terug te dringen.

 

Duurzame Verwarming

Door de toenemende vraag naar duurzame energie, waarbij gebruikmaking van aardgas voor verwarming steeds meer onder druk komt te staan, wordt ook de vraag naar verwarming met duurzame energie steeds luider. Denk hierbij aan infrarood warmte panelen.

 

Solar Parking