Ook verduurzamen?

Kijk wat DOB voor u kan betekenen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds efficiënter geworden en vormen een van de beste alternatieven om CO² vrije energie op te wekken. Wij maken gebruik van het unieke SolarEdge systeem dat wereldleider is op het gebied van smart energy technologie.

 

Duurzame Verwarming

Door de toenemende vraag naar duurzame energie, waarbij gebruik van aardgas voor verwarming steeds meer onder druk komt te staan, wordt ook de vraag naar verwarming met duurzame energie steeds luider. Denk hierbij aan infrarood warmte panelen en infrarood vloerverwarming. Wij zijn exclusieve dealer van merken als Redwell en Karbonik.

 

Dakrenovatie

Onze vloeibare dakbedekking is een licht grijze dakbedekking wat naast de waterdichting ervoor zorgt dat het koeler wordt in de woning of het pand. Daarnaast wordt het ook koeler rondom de zonnepanelen waardoor deze een hoger rendement halen.

 

Dak en vloer isolatie

Met het isoleren van uw dak of vloer kan u vaak een grote sprong maken binnen het energielabel. Er is hier namelijk veel te halen wat betreft de isolatiewaarde.

 

LED Verlichting

Door toepassing van LED verlichting is het energieverbruik t.o.v. de nog veel toegepaste conventionele verlichting met wel 70% terug te dringen.

 

Vloerrenovatie

Met meer dan honderd verschillende vloercoating systemen heeft DOB Buildings voor alle situaties een gepaste oplossing. Hiermee bieden wij u altijd de juiste afwerking die past bij uw smaak en wensen.